За нас

„Хайне“ е модерен езиков център, изцяло насочен към интересите и потребностите на своите ученици. Преподавателите в нашия езиков център са високо квалифицирани, работят отговорно и с желание. Ние работим по най-модерните и същевременно изпитани системи на обучение по чужди езици.


Обучението по немски език се извършва по две системи – Berliner Platz на издателство Langenscheidt и Lagune на издателство Hueber. Именно по втората система предлагаме и разширени курсове за хора, които желаят да изучават немски език с оглед на това да защитят високи нива /В1, В2, С1 и С2/ в Гьоте институт.


Провеждаме профилирани курсове по езици за хора с определена професионална насоченост - медици, юристи, икономисти и т.н.


Център “Хайне“ извършва обучение на професионално ниво и издава сертификати по испански, италиански , френски , руски и английски език .


Езиковия център е разположен в собствена сграда в централна част на София с добра инфраструктура и удобен транспорт.

 

Подготовка за изпитите за високите нива в Гьоте институт /В1, Тест DAF, В2, С1/

В езиковия център работят високо квалифицирани преподаватели по немски език, специализирани в подготовката на курсистите за изпитите в Гьоте институт. Обучението може да бъде както групово /групите са от максимум 6 човека/, така и индивидуално. Групите стартират при набиране на минималния брой курсисти / 4 човека /.